2024-09-05 1081 views
早排同小朋友去完玩就喺附近搵間Cafe撐枱腳🍽️一入到餐廳就見到紅噹噹嘅電話亭☎️👦🏻見到好興奮話要影相📸️ 🍤海王櫻花珍寶巨蝦配龍蝦忌廉汁意大利粉大蝦俾滿滿嘅櫻花蝦包住黎炸, 好香好酥脆🤤隻蝦真係jumbo size好大隻, 啖啖肉! 意粉有口感又掛汁, 龍蝦忌廉汁好濃郁♨️🎃香煎北海道帶子配南瓜忌廉意大利飯南瓜忌廉risotto好creamy好啱小朋友食~兩粒大大粒嘅帶子好厚身好肥美🤤🧋髒髒黑糖珍珠鮮奶媽媽平時成日都飲珍珠奶茶🧋見到呢杯咁得意嘅髒髒黑糖珍珠鮮奶, 一定要試吓, 仲好IG-able添😚 黑糖同鮮奶比例啱啱好, 奶好香滑, 唔會太甜~🥑牛油果乳酪奶昔👦🏻成日話要飲milkshake, 呢個牛油果乳酪奶昔就啱晒~牛油果同yogurt都係佢至愛💚飲落去好牛油果🥑感覺好rich~最後梗係唔少得甜品啦🍰呢度嘅自家製蛋糕都好有水準🫶🏻
早排同小朋友去完玩
就喺附近搵間Cafe撐枱腳🍽️