2024-09-14
-今次決定同朋友試下呢間全港首創嘅泰式火鍋放題專門店🇹🇭🥘果然食完都收獲到驚喜🥳完全冇失望👏🏻-澳洲產極選肩胛牛小排Set B($238 19:30前離座)我哋今次叫咗美國產極選肩胛牛小排餐🐃套餐包括五款精選肉😍牛肉食落軟嫩😋我覺得牛胸腹同澳洲產草飼羊肩肉,肉質好鮮美😉仲有又滑又彈牙嘅墨魚滑🦑都必食-仲有多款配料👍🏻例如海鮮🦐丸類🍡腸仔,蔬菜🥬麵等等🤩而且5點後有生蝦放題🥳可以體驗捉生蝦🤪而熟食方面,亦有提供好多款唔同泰式炸物🍤沙律,串燒,仲有嫩滑泰式海南雞😍同包生菜吃的辣肉碎🤙🏻每款均具有泰國特色🤤串燒上面嘅沙爹汁好惹味😋海南雞飯我就同朋友share一碗🙈因為要留肚食肉🤭-飲品方面🧃除左好多唔同嘅紙包同罐裝飲品🥤之外,仲有泰式奶茶🧋-甜品方面🍨有不同泰式甜品😽例如椰汁西米糕同斑蘭椰汁糕✨最後值得一提嘅係佢哋嘅自制的珍多冰🍧記得一定要留肚試😍-Name🏠:泰金鍋Location📌旺角彌敦道601號創興廣場6樓(港鐵旺角站E1出口,港鐵旺角東站B出口,港鐵油麻地站A1出口)價錢💰:澳洲產極選肩胛牛小排Set B($238 19:30前離座)
仲有又滑又彈牙嘅墨魚滑🦑都必食
Name🏠:泰金鍋