2011-01-29 25 views
睇報紙話有明星開店, 今次唔係出錢既問題, 而係特意上上海學師. 見人咁有誠意, 緊係要試試.一心黎試小籠包, 但係要等7分鐘就緊係轉軚啦, 於是叫左個生煎包堂食. 食呢啲野, 一叫外賣水準真係好難保証. 但係我堂食結果都係一樣.一客4粒, 細細粒既生煎包, 唔可以話好熱, 一般暖啦 (唔知算唔算正常), 但係一咬落去個皮死死實實就真係好失望. 完全唔脆, 有一種放左好耐或者反煎既感覺. 但係當時12:15pm經過舖頭仲係度準備緊開口, 之後1pm再去食, 無理由架喎...雖然係失望, 但係見人咁有誠意親力親為仲要特意去學師, 我諗我會比多次機會佢.

2011-01-29