2023-07-29
想轉下口味,而且有鱷魚恤中心嘅50蚊coupon,所以星期六上咗去7樓滿福庭飲早茶。可能我哋早嘅關係,八點多搭𨋢唔使等,上到去門口都唔使等就有位喇,而且眼見仲有幾張吉枱添!當然係試優惠點心啦, 星期六日每款點心加兩蚊點咗四碟優惠點心,潮州粉果和山竹牛肉都係兩件,潮州粉果勁多花生,但啲花生偏硬,唔鬆化,山竹牛肉球都算大粒(忘記影相),牛肉球口感麻麻,有好多根南乳蒸豬手,上枱賣相麻麻,味道還可以,略嫌八角味偏重,但豬手炆得好冧,老人家都好容易食蜜糖脆麻花係今次我哋覺得最好食嘅一款點心,而且CP值好高, 非常鬆化普洱茶飲落唔錯,好順滑,碗碟尚算乾淨,酒樓環境光猛,裝修仲算好新,坐得幾舒服。但啲員工服務質素就真係一般啦,有好大嘅改善空間嗰隻,估計我哋都未必會再去lu如果以呢個價錢,觀塘有其他酒樓都做到,而且食物水準和服務質素仲高過佢啦。以上內容純屬個人口味和感受分享,可能有主觀成分在內
當然係試優惠點心啦, 星期六日每款點心加兩蚊
潮州蒸粉果(星期六日價錢$12.8)
南乳蒸豬手(星期六日價錢$15.8)
蜜糖脆麻花 (星期六日價錢$8.8)
以上內容純屬個人口味和感受分享,可能有主觀成分在內