Hiring
$15,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$15,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
2017-05-07 344 views
星期日中午想去屯門市中心攪D野,順便食個飯,但系諗起星期日一定多人迫餐死,主要系多遊客,野食都唔會好得去邊,甘就諗住近近地食就算,點知得一個樓面服務員,執台清潔帶位收錢無黑臉全能香港好員工(要加人工啦),廚房得2個唔系着廚師服既1男1女系度博命做寿司(一個似經理,一個似妹仔),全場Full客,野食又出唔切,門口又企曬客系度等,完全唔似正常運作,我坐底左都話唔食啦,見你地唔夠人做,應該系公司薪酬問題,對員工唔夠好,所以最繁忙時間竟然冇員工上班,所以我都好擔心食物既製作過程會唔會出問題,真系唔食好過食,上左樓上食薩利亞都無甘驚。(爭鮮真系要自我檢討一下,我寧願你賣貴D,人工高返D,員工做得開心D,食客食得開心D.)
2017-05-07
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch