2019-08-18 77 views
最近發現井財街開左幾間吾同既餐廳,我就約埋友人一齊去揾好野食,最後就決定左食呢間西餐廳。我地叫左一份澳洲安格斯牛肉車打芝士漢堡同埋All Day Breakfast 配芝士烤雞。兩個餐都系會跟一杯菠蘿紅茶,而我就決定加錢叫杯美式咖啡。澳洲安格斯牛肉車打芝士漢堡:一黎到見到即刻心心眼,好正呀個賣相!食落去塊牛肉好有肉味,完全吾系劣質既牛肉,再配有小小溶左既芝士,簡直系一流,薯條仲要系熱辣辣,呢個必點!All Day Breakfast 配芝士烤雞:呢個都吾錯,芝士烤雞食落幾滑仲有小小拉絲,而個炒蛋好滑重黑松露味,整體吾錯!

澳洲安格斯牛肉車打芝士漢堡

All Day Breakfast 配芝士烤雞