2018-10-21 65 views
又係官塘搵食,係街邊見到派紙話有 BRUNCH BUFFET,價錢又實惠不如試下。依家出街食個 LUNCH 都貴啦 !! $80/位任食都算抵食 ~~我地坐底之後就出去搵食喇 ~~ 野食唔算太多,但都 OK,有個沙律吧位 / 熟食位 / 甜品飲品位 ~~ 我地先先去沙律吧開一開胃 !! 有兩款湯,有生果 / 沙律菜,沙律都算多選擇,仲有好多醬汁俾你選擇,仲有個俾人夾哂面既 火腿蜜瓜,呢個後黎我先知 !! 我以為係生果黎 ~~ 哈哈 !! 再出去見到火腿同凍肉係面 ... 但都俾人掃哂 ~~ 剩蜜瓜同沙律菜 !! 隻佬要左配意大利菜湯,火腿芝士酥佢仲食左幾件添,炸蝦片我都有試,仲拎左幾次添 !! 佢話芝士都唔錯 ~ 蜜瓜同西瓜都好甜呀 !! 我用黎配沙律菜/青瓜/菠羅/粟米同蕃茄仔添 ~~ 好開胃 !! 我好似食左兩碟菜 ~~ 呢排食左好多滯野 !! 呢個岩哂我 ~熟食我唔係試左太多,但瑞士雞翼我食左兩轉 ~~ 哈哈 !! 野飲我唔岩糖,所以只係飲左茶包 ~~ 唔錯 !!

2018-10-14
$90 (Lunch)
  • 瑞士雞翼
  • 沙律