2020-06-19 74 views
今日去開尖沙咀行街買野,就試下祥仔啦,之前行街都經過幾次,bookmark左好耐,覺得做得好有心同又幾特別,今次終於有機會試下啦。侍應都好有禮貌,度完體溫先安排入座。個位都好闊落,坐得好舒服。夜晚餐牌相對小左啲選擇,不過都好吸引。我哋揀左幾樣野食,而主菜就可以加錢要個湯同飲品。我哋叫左一個冬蔭功雞翼小食,呢個小食出奇地大份,有三四隻雞翼,開左半咁。食落真係好有冬蔭功,炸得好香,又有沙律配,好食。我哋另外叫左兩個主食,分別係鐵板香滑燒春雞同經典芝士煙肉長通粉配溫泉蛋。個長通粉上先,個裝飾好靚好有心機,食落個長通粉好吸汁,唔會太軟,好食。另外個鐵板都好大份,雖然係雞胸,不過都好滑,另外有焗薯同粟米等嘅蔬菜,都好好食!而我地跟餐加左一個兩日兩夜羅宋湯汁同凍檸蜜,都算不錯,幾入味。推薦大家想嚟試下架!

2020-06-18
$200 (Dinner)