2019-03-20 123 views
由於今日夜收工,見到呢間餐廳收夜晚10點,所以9點就入去試下。我地叫左綜合牛肉河粉,海南雞飯春卷,同埋椰汁紅豆冰。一開始,綜合牛肉粉同椰汁紅豆冰好快黎,湯底偏咸,中規中舉,野飲幾好夠大杯。其他兩樣野,等左二十分鐘都未黎,催佢先知漏單。海南雞飯好肥,啲皮肥都食唔到,啲雞一係好大件一係得一舊仔,亂咁切。重點,係炸春卷,42蚊4條,外表都窿窿地,點知個皮係硬到咬唔到。真係好過份,係我人生中食過最差既春卷,我懷疑係無融雪就拎去炸,所以啲皮實晒。好失望。同職員強烈反映後 佢話唔好意思可能職員趕收工,最後佢無收我春卷錢,但過程中,仲好似未明啲春卷幾大問題。如果越一老闆見到呢篇食評,請你好好正視下。我唔會再幫襯,大家千祈唔好叫春卷。

2019-03-20
$100 (Dinner)
  • 春卷好窿好難食