2021-07-25 80 views
呢日冇咩做同女朋友去左南華會打保齡 打完之後就喺附近睇下有咩食 就俾我地發現到呢間新開嘅越南菜😏餐廳嘅裝修都好多東南亞風情🌴坐底左之後店員都好好服務問下我地食咩之後我地就揀左佢地推介嘅雞湯檬粉同我鐘意嘅生牛肉湯檬!•鹽滑雞湯檬🐔•-呢個雞嘅肉質好鮮嫩 而且肉汁仲鎖死曬好Juice雖然係會偏鹹 但浸埋落個湯檬到食就啱啱好👍🏻•生牛肉湯檬🐮•-本人勁鐘意食 因為牛肉生生地先嫩口架嘛🙈同埋個湯底配埋啲檸檬同辣椒 即使咁熱都即刻有番啲胃口🤣之後我地仲叫左個菜•馬拉盞炒通菜🥬•-呢個菜真係冇得輸 雖然一定係泰國當地食嘅特別好味 但呢到嘅味道都能夠頂一頂癮啦!爽口得嚟又惹味🤤泰國野又點可以冇椰汁阿🙈•椰汁冰🥥•-呢個椰汁冰都幾夠味 入口好順滑 而且椰香味都幾重 即刻將頭先嘅辣一次過解曬🤣👍🏻.呢到嘅價錢都幾抵 食物又唔錯 下次打完波都可以再嚟食過😏

餐廳嘅裝修都好多東南亞風情🌴

坐底左之後店員都好好服務問下我地食咩
之後我地就揀左佢地推介嘅雞湯檬粉同我鐘意嘅生牛肉湯檬!

•鹽滑雞湯檬🐔•
呢個雞嘅肉質好鮮嫩 而且肉汁仲鎖死曬好Juice