2019-05-01 137 views
尋日同朋友去咗梅花邨小館食野,首先係鵝肝拼盤,好入味,而且鵝肝好大塊,見到都嘩一聲,食落入口既溶,有滿滿的幸福感, 之後係黃金脆皮豆腐,一口的感覺,有脆有林,剛剛好,而且豆腐細滑,豆腐味濃,另外是竹笙蟹肉雪燕羨,雪燕好多, 岩唒愛美的女士,質感豐富,每一啖都好有口感,絕對係啖啖”肉”,之後係骨香蒼魚片,怕魚的我,平是都好怕魚腥味,但係呢個魚片一啲都唔腥,而且好入味,很香,大家都食到停唔到,另外是令人振奮的碧綠川椒雞,哈哈,一聽到個名已經知道好味,川椒,少少的辣,令人更回味,肉骨勻稱,一絕👍,另外是蜜餞梅花骨,蜜餞的酸甜酸合梅花骨, 創新的配搭,很少地方可以吃到最後是,黃金煎伊麵和反沙芋,亦不失光彩,味道也是令人回味,環境和服務也是周到,環境的坐位舒服, 有位置擺放自己的物品,服務也是細心了解顧客需要👍 不錯唷
最後是,黃金煎伊麵和反沙芋,亦不失光彩,味道也是令人回味,