2024-11-03 141 views
.同朋友今日去左尖咀補返大家既生日🎂💓💓估唔到位於尖沙咀呢一間時尚日式居酒屋係咁正㗎‼️咁啱呢個月份係萬聖節佢哋仲有好靚嘅佈置可以打卡👻🎃海之幸壽司🍣taco配日式烏冬🍜我都係第一次見識🤣賣相十分特別,海之幸壽司taco是以五種刺身材料造成的,分別有海膽、拖羅、蟹肉、帆立貝、三文魚籽。看到滿滿的刺身食材鋪在飯粒上,而且再用脆脆的紫菜包著,成了Taco一樣👍🏻日本而家好興🙋🏻‍♀️燒汁紐西蘭頂級無激素草飼肉🥓肉眼排烹調時間岩岩好,粉紅色肉質非常鮮嫩,肉質細膩,口感軟嫩柔滑。名副其實的入口即化,配搭自家製燒汁,食落更加惹味📍room 3 (尖沙咀)尖沙咀中間道15號H Zentre UG樓1-3號舖

燒汁紐西蘭頂級無激素草飼肉🥓

📍room 3 (尖沙咀)
尖沙咀中間道15號H Zentre UG樓1-3號舖