2021-10-13 60 views
係荃灣去南豐紗廠嘅轉角位有間幾吸引人注意嘅cafe,平時日頭我都無機會食,晚市見到佢仲有開,又有幾多熟食揀,所以就入左去試店舖唔算好大,不過夜晚無乜人我同朋友2個都幾夠位,出去自己拎個餐牌,餐具紙巾斟水都係自助好快就決定好食慢煮雞胸個all day breakfast 其實都真係慢煮因為意粉上左一陣之後先上呢個,雞胸熱辣辣調好味,件件都好滑食落香酥,沙律仲有黑醋,旁邊嘅酸種包都係熱的,香甜可口,mixed berries有d好甜有d酸酸地,成個感覺非常健康本菇雞肉意粉就可以稱之為邪惡啦,因為第一次食到咁香濃雞油味意粉,但又唔會好膩,配合埋蔬菜類嘅香菇同溫泉蛋,一道恰到好處嘅菜色就誕生左啦Tiramisu 係比較香濃嘅coffee, 有一條手指餅特別甜,浸左落苦澀嘅咖啡都唔會搶晒味☕️呢個甜品都有驚喜
好快就決定好食慢煮雞胸個all day breakfast