近老公返工嘅地方,之前老公同同事食過話幾正,跟住就帶我嚟💕我地揀左晚膳二人套餐季節雜錦先付(前菜):日本腐皮配三文魚籽,三文魚籽好脹卜卜好新鮮水雲配秋葵,冰涼,微微嘅酸味好開胃蟹籽沙律,非常清爽碎吞拿魚腩伴紫菜脆餅,一入正題就令我驚為天人😳 紫菜脆餅好薄好脆,蔥吞拿魚腩好香好Rich店長推介壽司8件,立魚、象拔蚌、深海池魚、帶子、海膽三文魚籽、鯖魚、甜蝦、拖羅壽司飯都加咗赤醋,味道更有層次,魚類好鮮甜,象拔蚌好爽口,帶子同海膽都超級甜,整體一啲腥味都冇夏之野菜天婦羅6件,有冬菇、蕃薯、南瓜、粟粉餅、本菇同明太子青椒,天婦羅炸得非常出色,麵衣好薄好鬆脆👍🏻鰻魚茶碗蒸,熱度好夠,但係好滑😳唔止蒸蛋上面,連蒸蛋中間都有一大塊鰻魚👍🏻香煎和牛壽喜燒風味,入口即溶嘅和牛,加埋甜甜嘅洋蔥,淋上蛋黃超級滑😋夏之味噌湯,比較清爽,不會太鹹👍🏻是晚唔想飲酒,就叫左白桃氣泡伯爵茶,同柚子氣泡玄米茶柚子氣泡玄米茶幾清新,白桃氣泡伯爵茶嘅伯爵茶味好香☺️Service 唔錯,Staff都好nice👍🏻

近老公返工嘅地方,之前老公同同事食過話幾正,跟住就帶我嚟💕

我地揀左晚膳二人套餐

季節雜錦先付(前菜):
日本腐皮配三文魚籽,三文魚籽好脹卜卜好新鮮

水雲配秋葵,冰涼,微微嘅酸味好開胃

蟹籽沙律,非常清爽

夏之味噌湯,比較清爽,不會太鹹👍🏻

是晚唔想飲酒,就叫左白桃氣泡伯爵茶,同柚子氣泡玄米茶

柚子氣泡玄米茶幾清新,白桃氣泡伯爵茶嘅伯爵茶味好香☺️

Service 唔錯,Staff都好nice👍🏻
2024-07-26
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$600 (Dinner)
  • 晚膳二人套餐