2020-09-29
平時閒日都會去金記食午餐,今次都係第一次嚟晚餐,估唔到都唔錯👍🏼👍🏼性價比幾高!Menu 好多選擇下,想叫小菜又得,炒碟粉面嗰啲又得嗌咗個自選小菜餐 二人份量可以揀兩款小菜,仲包左白飯,例湯,同埋飲品,其實簡簡單單已經非常豐富。不過由於超級肚餓同埋貪心😂😂所以另外單點左 口水雞(例牌)同埋 金磚風沙炸豆腐。例湯好好飲呀,西洋菜豬骨,清甜~ 我個碗仲有好多肉添😋😋菠蘿咕嚕肉用咗新鮮菠蘿,爽甜,夠晒誠意👍🏼咕嚕肉炸得幾脆,但係粉唔會太厚,唔會太肥,所以都唔錯😊最好食嘅係依個金磚風沙炸豆腐,分量非常多,又好食,所以非常滿足!唔會食一兩舊就冇晒🔥🔥😁😁佢個外皮脆脆的,粉一啲都唔厚,味道係淡淡的鹹蛋味,中間豆腐嫩滑,而且暖粒粒,非常推薦👍🏼👍🏼👍🏼口水雞都唔錯,當日仲好快賣晒添我見好似七點幾已經冇晒雞😳😳睇嚟幾受街坊歡迎。雞幾滑,肉質唔錯,不會韌,又唔會太林,最重要係隻雞唔會太肥,配埋啲口水辣汁,都幾好送飯整體來講成餐飯都食得幾開心,價錢都算OK平,以後放工近近地,又多一個晚餐好去處❤️❤️
今次都係第一次嚟晚餐,
估唔到都唔錯👍🏼👍🏼
性價比幾高!
Menu 好多選擇下,
想叫小菜又得,炒碟粉面嗰啲又得
嗌咗個自選小菜餐 二人份量
不過由於超級肚餓同埋貪心😂😂
所以另外單點左 口水雞(例牌)同埋 金磚風沙炸豆腐。
例湯好好飲呀,
西洋菜豬骨,
清甜~
我個碗仲有好多肉添😋😋
菠蘿咕嚕肉
用咗新鮮菠蘿,爽甜,夠晒誠意👍🏼
咕嚕肉炸得幾脆,但係粉唔會太厚,唔會太肥,所以都唔錯😊
最好食嘅係依個金磚風沙炸豆腐,
佢個外皮脆脆的,粉一啲都唔厚,
口水雞都唔錯,當日仲好快賣晒添
我見好似七點幾已經冇晒雞😳😳睇嚟幾受街坊歡迎。