2019-11-23 52 views
呢間聽過好多人講話好食,而且好多人排隊,但就未食過,所以就約朋友黎試下!七點左右到,已經幾多人,所以要搭檯🤣阿姐態度都唔錯,呢樣抵讚👍🏻好多iron man😲😲睇餐牌好多都好吸引,我同朋友叫左至尊海鮮鐵板餐配龍蝦汁同薯菜、黑松露雜菌玉子燒配撈丁同雞翼、芝士西蘭花🥦同埋兩杯鹹柑橘😆首先黎既係玉子燒撈丁。撈丁好彈牙,雞翼煮到好入味,一咬就爛,玉子燒好滑嫩,入面放左d菇類更加惹味,仲好有口感,推薦!芝士西蘭花,配芝士幾惹味😋最後黎既係海鮮鐵板餐,青口好肥美🤤蝦都大大隻,薯條熱辣辣🤪當然唔少得仲有兩杯野飲啦😂全部食物都好足料,兩個人都食到好飽,而且煮得唔馬虎,特別推薦玉子燒同撈丁!

好多iron man😲😲

芝士西蘭花,配芝士幾惹味😋

最後黎既係海鮮鐵板餐,青口好肥美🤤蝦都大大隻,薯條熱辣辣🤪

當然唔少得仲有兩杯野飲啦😂