2019-04-13 68 views
玫瑰花漾班戟 $98無意中見gram有新pancake花款 好似幾靚咁 於是又黎試下呢款期間限定係同英國牌子Cath Kidston crossover 首先留意到係個價相對其他平 上枱就知個size都細唔少 真係一分錢一分量pancake其實係凍食甜品 口感有別於每日限量果款招牌pancake 要空氣感係諗多左 不過鬆軟方面就有返 幾易入口 味道都唔錯pancake頂有大大朵玫瑰 通常整得咁靚既裝飾物都唔方好食 一試又唔係太差 甜味 唔算太over 花下面既cream就同pancake一齊食啦 好味啲伴碟用左草莓片紅莓藍莓 仲有些少棉花糖 多就唔多 都叫睇得又食得貪新鮮試完新野 都係招牌梳乎厘pancake無得輸 我就係日本試過幾次 同排隊至叻既香港人爭少次排隊
玫瑰花漾班戟 $98
$80 (Tea)