2019-01-14 597 views
睇完戲有D餓,見個商場翻新左多左好多餐廳,決定去睇下有咩食。 因為都4點幾,大部分餐廳都唔算太多人,行左圈決定試下呢間台式餐廳。裝修主要綠同白色,座台之間空間感都唔錯,都幾舒服Menu好似點心紙一樣自己tick 食咩,飲品選擇都OK多見到有手抓餅,以為係1-2塊,好似平時出面食D小食甘,D材料係mix晒入去。個手抓餅到個下,我都呆左下,原來以三文治做法,但手抓餅似超市買個D 印度薄餅,都幾好味,芝士都幾咸。男友叫了牛肉麵,還可以,沒什麼驚喜,套餐包左一款小食,我地揀左鹽酥雞,普普通通。飲品:2杯茶本身加左糖,個人比較中意紅茶,飲完有少少回甘?(總之唔係得甜味)印象中好似冇用餐時間限制,所以食完都係hea左陣
裝修主要綠同白色,座台之間空間感都唔錯,都幾舒服

Menu好似點心紙一樣自己tick 食咩,飲品選擇都OK多

手抓餅

特盛紅燒牛肉麵

飲品

印象中好似冇用餐時間限制,所以食完都係hea左陣
2019-01-05
Type of Meal