2023-11-06 343 views
喺屋企附近搵下野食 見到呢間尼泊爾野黎試下✨Pork Momo (7pcs) $88皮唔算好薄 入面都有啲肉汁👍 就咁食都ok 點埋個汁食就好味啲 都幾辣 有啲椒味✨Pork Skewers $158呢個係兩串豬肉串燒配青瓜同埋飯 豬肉串都有夾雜啲肥肉所以唔會好柴皮👍但燒得再juicy 啲會更好👍 啲青瓜嘅醬都幾好食都埋幾refreshinf🍹Peach Sour $88🤢唔推薦 一飲就覺得好似飲緊藥水咁🙈🙈🍹Underpass Gimlet $78呢杯cocktail 都唔係易入口嗰啲 酒味幾勁 唔係我杯茶🙈總括黎講都係普普通通 唔係特別好食 85折左都唔平 侍應安排位又奇怪 一入黎嘅時候明明冇人 有好多位但叫我坐喺一張有人嘅枱隔離 味道❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️環境❤️❤️❤️💔💰晚餐人均~$200(收+1)
喺屋企附近搵下野食 見到呢間尼泊爾野黎試下

味道❤️❤️❤️💔
抵食❤️❤️❤️
服務❤️❤️❤️
環境❤️❤️❤️💔

💰晚餐人均~$200(收+1)