2013-11-09 2203 views
男朋友一早預備了我的生日餐,說有間食芝士火鍋出名的店,對我這個小小的芝士迷來說,兩眼發光呢所以他一早訂了枱。我地叫了鵝肝多士,長腳蟹芝士火煱,再一客法式洋蔥湯。鵝肝夠大件,多士都脆,鵝肝食落都幾juice,不過個味仲爭小小(sorry, 我食過高檔次,食"吊"左個咀)但都okay的,然後個洋蔥湯,味道不俗,有麵包焗芝士係面,我嫌芝士少左D,但都可以。主菜的芝士煱,我期望係有一條完整的長腳蟹,可惜分件,仲得好少,而且包左其他野:蟹柳,魚柳,魷魚,薯仔,不過有蘋果同波羅都攞番D分。因為個芝士煱好似冇乜味,全靠D主菜嘅味道,但D主菜又確係冇味,我同男友都話早知食扒,因為見到隔離D人個餐好似幾好咁。會再幫襯其他野,但芝士火煱no way 喇

所以他一早訂了枱。

我地叫了鵝肝多士,長腳蟹芝士火煱,再一客法式洋蔥湯。

2013-11-04
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday