📍 ADO洋食屋Bookmark左好耐,🐷仔終於有時間陪🐷去試!呢度好有六七十年代日本餐廳嘅感覺,一入去就有好懷舊嘅feel,好似係叫昭和風,不過staff都幾黑面的💡舖頭細細冇乜位,walk-in要撞彩,最好book定!—————————————————————❣️ 明太子奶醬蛋包飯 $108賣相好靚,蛋要襯熱切開就做到流落嚟個效果,係幾嫩嘅,但冇叮一聲嘅感覺,欣賞佢有誠意地用茄醬炒過,有啲洋蔥粒同蘑菇,個明太子汁就幾好食,少少咸要同啲蛋一齊食就好小小,不過overall就係比較普通嘅蛋包飯🥺.❣️ 經典日式牛肉醬汁蛋包飯 $78牛肉汁好濃,不過有少少搶左蛋既香味,呢個同啲蛋仲夾!蛋就同上面一樣啦,不過就真係得汁冇餸,同埋啲飯唔係用日本珍珠米,所以冇咁好食🥺.❣️南蠻炸雞 $36🐷仔同🐷一致認同雞係最好食,好嫩,香口,幾夠味,不過之後都覺得有啲咸😂—————————————————————不專業評分👅好味指數: 6/10 💰性價比: 5/10👍🏻推薦: 6/10 —————————————————————🏡地址: ADO洋食屋 (大圍)大圍上徑口村15號地下🕑營業時間: 11:30-21:

📍 ADO洋食屋
💡舖頭細細冇乜位,walk-in要撞彩,最好book定!

❣️ 明太子奶醬蛋包飯 $108

❣️ 經典日式牛肉醬汁蛋包飯 $78

❣️南蠻炸雞 $36
不專業評分
👅好味指數: 6/10
💰性價比: 5/10
👍🏻推薦: 6/10
—————————————————————
🏡地址: ADO洋食屋 (大圍)
大圍上徑口村15號地下
🕑營業時間: 11:30-21:30(4-6落場)
🚫逢星期二三休息
2023-03-05