2020-01-13 1882 views
同好朋友慶生見呢間餐廳有拎獎同埋有海景,好快就決定左食呢間❤️去到未到6點,我地先上bar個層坐下,睇住個日落落緊山好療癒,但呢個時間影相有難度,因為背光,都係用眼睇啦😂。去到6點,就落返一層入去,counter 職員好有記性記得我叫咩名,好快就安排左坐位比我地。見到個景好靚,我地2位坐窗邊位係一齊望住海食,佢有兩塊細細地既透明玻璃隔住隔離枱,感覺好似坐卡位,可以係咁影相都唔會好尷尬。❤️❤️因為坐窗邊有最低消費,每人$900。我地叫左1個sunset加一份羊,一份魚,一份鵝肝,2杯mocktail 😋😋😋。因為我地唔飲紅酒,2個人食左4個main courses 好過份😂食到勁飽離開🙊最後,特別要提提有個黑色西裝好高大好瘦既侍應好好服務,佢好helpful 同埋態度好nice ,幫我地影相影得好靚。最後唔記得問佢叫咩名想寫信去讚佢❤️希望boss見到我食評都表揚下佢啦☺️

2020-01-12
Type of Meal