2021-11-04 30 views
行完aeon係附近搵食,比火山燒吸引,店舖光猛門口有餐牌,岩食就入座🙂大約7點都開始人多了!其他同類型食肆,清一色只有石板燒牛/豬/雞,但火山燒除了石板燒牛外,仲提供飯&意粉,選擇非常多,價錢亦親民阿媽叫左200g美國頂級高腰西冷,跟一碗白飯,而我要左金標和牛肩胛肉溫泉蛋丼,建議+$29跟餐,真係非常划算,可以沙律/湯/串燒/飲品 四選三,只係飲品已經值回票價,我兩份餐都加左🙂忌廉湯望落有少少稀,但飲落唔錯,唔會水汪汪,似係自己煲,沙律新鮮正常,另外牛扒有醃蘿蔔,好食沾醬上面帶甜,下面帶辣牛扒大件厚身,石板夠熱,足夠食到最後都唔會凍,高腰西冷肉質較淋身,不錯厚身,份量足夠輪到我既金標和牛肩胛肉溫泉蛋丼,溫泉蛋時間岩岩好,蛋黃好香撈匀飯一齊食,正!牛已經切好一片片,份量唔少,牛肉處理得非常好,粉紅色未熟晒!牛味好重,有咬口但唔係咬唔開果隻!!好豐富無得去日本,叫個章魚燒過下口癮,脆身入面有章魚粒,唔錯,共6粒$29 4選3可以揀餐牌上所有飲品,非常划算,彩虹棉花糖特濃朱古力,真係好濃味,唔會太甜阿媽飲炭培烏龍茶玫瑰海鹽奶蓋,唔甜,茶味濃,佢話好飲最後不得不讚店員好有禮貌 一定會再過黎食!

沾醬上面帶甜,下面帶辣

厚身,份量足夠

好豐富

阿媽飲炭培烏龍茶玫瑰海鹽奶蓋,唔甜,茶味濃,佢話好飲

最後不得不讚店員好有禮貌 一定會再過黎食!!
2021-10-27
Type of Meal