2021-05-25
呢日lunch經過海光街,見到呢間nut tea,就被吸引住了,又係星期五,就決定和同事買番杯慶祝happy friday。入到去係好似一間小店咁,有企位,有裝飾,其他分店都冇咁多企位。太古坊呢間仲有夏日優惠添!凡whatsapp下單,即送黑芝芝堅果奶一杯,現場下單仲可以免加黑糖凍。下次可以試吓!Menu在兩個大銀幕上面以下係我ordered drinks:伯爵朱古力堅果奶蓋茶 $47 呢杯可以話係鎮店之寶,全店最好飲的飲品!記得揀微糖,因為咁先夾到朱古力堅果奶蓋。個奶蓋滑到好似食緊icecream咁,好濃的朱古力味,真係食過番尋味繽紛火龍果奶蓋茶 $78 呢個係用紅肉火龍果架茶去榨的,非常清甜,個人黎講幾中意個火龍果茶底!加上上面嘅奶蓋,真係畫龍點睛,仲放左d火龍果肉喺上面做裝飾,好靚。佢個奶蓋冇上一杯個朱古力味咁甜,但食落去似食緊icecream咁,好正!外賣袋都算幾實正,可以裝到4杯!一路番工一路飲,實在太滿足了!個朱古力奶蓋真係我的至愛!
太古坊呢間仲有夏日優惠添!
下次可以試吓!
Menu在兩個大銀幕上面
以下係我ordered drinks:
伯爵朱古力堅果奶蓋茶 $47
繽紛火龍果奶蓋茶 $78
外賣袋都算幾實正,可以裝到4杯!
一路番工一路飲,實在太滿足了!個朱古力奶蓋真係我的至愛!