2023-05-24 170 views
食過好多間酸菜魚, 麻辣派辣係我心目中排頭位, 尖沙咀同銅鑼灣分店共埋食過10次以上, 次次都叫酸菜江團, 其他款無食過。第一次去唔鐘意佢獨特嘅裝修, 環境好暗,水鑽酒樽好土豪, 播嘅歌都係大陸舊歌。但麻辣派對嘅酸菜魚好抵食, 配料好豐富, 有粉皮, 芋頭蒟蒻,大量芽菜, 酸菜, 魚肉好多, 每次都只食江團, 聽講桂花魚多d骨, 仲要貴d,2個人晚市食一份酸菜魚每次都食唔曬。 江團魚好滑又無骨, 有魚味。另外加左小食毛肚, 小食價錢唔平, 但呢間嘅牛柏葉好特別, 比平時食開嘅juicy, 爽口彈牙, 每次都揀bb辣, 好惹味。水果茶都好大杯, 入面有好多水果,呢個價錢值得。♡ 酸菜江團魚 $198♡ 戀味毛肚 $68♡ 蜜語水果茶 $38

♡ 酸菜江團魚 $198
♡ 戀味毛肚 $68