🤴🏻好好見出咗新嘢就外賣到我公司附近嘅food court一齊食,但比漏咗雞卷,因為我要返工先食完後🤴🏻自己返去問佢攞返!同收銀講件事,佢就pass俾執餐嘅員工,該店員話要先打電話俾佢哋確認,但單上及OpenRice上都沒有電話,而且只相隔唔夠兩個鐘(6:00-8:00pm ),最後店員好唔情願俾返個雞卷我哋,仲叮囑我哋如果再有下次要上官網搵返個電話打俾佢哋先,我真係無語啊😳😳~~~合味道香辣海鮮脆雞~~~Hea雞,都估到係只係落啲味粉上去,但味粉嘅味道唔到位,味粉嘅份量亦都點到即止,只有向上嘅表面有微微嘅味粉,底部係冇㗎😥😥!差👎🏻~~~蜜糖芝士脆雞卷~~~特登返去攞返嘅雞卷,🤴🏻話唔好食,雞肉份量少、表皮好硬、菜係黃嘅!差👎🏻~~~巨峰椰果七喜梳打~~~非常普通,唔特別嘅飲品🥤!😐😐~~~朱古力榛子雲朵☁️葡撻~~~呢個好好食,棉花糖半溶狀態,可惜朱古力味太油,有種上輕下重嘅感覺!😗😗
~~~合味道香辣海鮮脆雞~~~

~~~蜜糖芝士脆雞卷~~~

~~~巨峰椰果七喜梳打~~~
非常普通,唔特別嘅飲品🥤!😐😐

~~~朱古力榛子雲朵☁️葡撻~~~
2023-11-29
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$61.5 (Dinner)