2024-11-05 67 views
又到糧尾既時候,朋友約我出街食晚餐,大家都吾想食咁貴,就行左去旺角通菜街睇下有咩啱食😬發現到有間泰國餐廳做緊泰式孖寶💲2️⃣3️⃣8️⃣🩵主食:泰式炒白貝蜆肉新鮮,份量十足,最重要食落去冇沙,洗得好乾淨,仲要大大粒😆🩵主食:泰式菠蘿海鮮炒飯每次食泰國嘢都必叫菠蘿海鮮炒飯,炒飯夠乾身,飯粒分明,菠蘿酸酸甜甜,海鮮足料量多,有大蝦、青口、魷魚等,配上一層厚厚的軟綿綿肉鬆,真係絕配,Share食完全冇問題😎💡 餐廳絕對食到正宗的泰菜原味,屹立於旺角多年的老牌泰國菜,位置極度方便,餐廳員工即燒串燒👍🏻 🧷見到餐牌有優惠午餐$99明爐烏頭配白飯,仲包埋青檸冰/ 香茅冰,搵日lunch過嚟再試吓先😌

發現到有間泰國餐廳做緊泰式孖寶💲2️⃣3️⃣8️⃣

🩵主食:泰式炒白貝