2024-02-11 80 views
最後一日工作有開心飯食 @春成銅鍋米線同工作伙伴今日黎到呢間銅鍋米線一試,我有d 興奮,因為太耐冇食米線了。急不可待,我決定叫大佢,食小辣豬排,墨丸銅鍋酸菜米線,我用一個享受嘅角度叫埋杯熱奶茶嘆左50分鐘。味覺上我都好滿意咖啦,一黎食得好飽,二黎呢個組合好“地”,感覺好貼地,正正就係大件夾抵食,又好滿足到我呢d香港土生土長嘅女仔。野食味道冇咩好講,總之就係唔難食,有味精,似三哥嗰類嘅米線。事無兩邊圓,環境同食具就真係唔太乾淨,仲要服務人員比較心散,送錯餐嘅機率係10之有3,如果趕時間都會燥燥地(呢單野有機會同佢qr code 落單有關),因為一張枱可以坐2 枱人。再者,呢一個組合食到我個胃痛左一個晏晝,胃部唔好嘅朋友仔唔好飲奶茶+米線,真係消化唔到!總結:間唔中食一餐都會好開心,成日食應該會味精中毒+overload 個胃。推介指數:3.9/5人均消費:$70
最後一日工作有開心飯食 @春成銅鍋米線

推介指數:3.9/5
人均消費:$70
2024-01-21
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)