2020-05-16 1245 views
我好鐘意去又一城呢個商場,尤其是呢間超級市場,真係好多種類物品,每次入襯去都可以行吓兩三個鐘🤣🤣🤣🤣🤣⋯⋯超級市場入面,仲有間watson酒窖,入面又有好多靚酒,所以見到有D適合自己既洒又特價又會入貨。超巿又大又多種類。又有肉檔、又有海鮮🦞🐟🦐蟹檔、肉食魚類新鮮,每次去到呢間超巿,隨咗食物吸引,就不自覺咁每樣嘢比呢到吸引住,就好似攝石咁攝住係到買嘢,又可以不自覺完知不知道行了多小個鐘頭😅😅呢到既員工大部份都好有禮貌,每次來到我都會買用品、食品、紅白酒,我喜歡這間超市夠大,空調充足,物品包羅萬有,真係衣食住行全部有齊曬,食物新鮮。超級市場入面有些即買即享用位置食嘢。有D有比你試食吓再決定買唔買。總括來說,呢間超市真係各様齊全,食物新鮮好味道,貨品充足,好享受的一間超市內shopping 👍👍👍👍👍👍😂每次買了回家返去享受用的食物,新鮮又係好味,超甜又大隻的士多啤梨🍓🍓⋯⋯蔬菜🥬食物又新鮮,新鮮即劏魚類,生蠔🦪,肉食,仲有免費送貨服務👍👍👍👍👍👍