🌿🐠自家製青醬煙三文魚意粉 $75(5/5)超推薦💖‼️成碟睇落好普通冇乜特別,但係佢個自家製青醬真係我食過最好食既青醬💯 味道啱啱好,食完成碟都唔覺膩,creamy得黎又唔會好油🥳煙三文魚唔會太鹹,份量都幾多😻🦀蟹籽蟹肉明太子忌廉意粉 $89(4.8/5)超足料,而且醬汁超濃稠 ❗️每條意粉都被好多蟹籽&明太子包住😻蟹肉份量相對上少啲,不過帶出左個鮮味🦀宜款無青醬咁有驚喜,但食完好滿足🍝💛🧀🥨芝士肉醬墨西哥粟米片 $48(5/5)Nachos熱辣辣又脆,本身都有啲芝士系面,再配埋個芝士肉醬真係好正🌮🤤而且份量幾多,無野可以挑剔⭕️🔸另外仲有3款醬可以揀(黑松露醬/芒果醬/莎莎醬)
🌿🐠自家製青醬煙三文魚意粉 $75(5/5)
自家製青醬煙三文魚意粉

🦀蟹籽蟹肉明太子忌廉意粉 $89(4.8/5)
蟹籽蟹肉明太子忌廉意粉

🧀🥨芝士肉醬墨西哥粟米片 $48(5/5)
🔸另外仲有3款醬可以揀(黑松露醬/芒果醬/莎莎醬)
芝士肉醬墨西哥粟米片
2022-06-12
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
自家製青醬煙三文魚意粉
蟹籽蟹肉明太子忌廉意粉