2017-06-03 157 views
一坐低就有新鮮蔬菜提供,有高麗菜青瓜紅蘿蔔可以用來減低食串燒嘅油膩感☺️這裡供應多款日式串燒!整體嚟講質素都唔錯,大部分嘅串燒都燒得好好味而且可以點天然鹽同獨有的秘製醬汁!😍首先講我最愛嘅牛脷燒得一d都唔韌,而且都燒得幾香!👍🏻我個人來講覺得用鹽燒嘅牛脷係最好食嘅仲有小白菌 師傅把菇燒得蠻香口的!而且仲保留咗好多汁係入面,加上少少調味已經好好食😍👍🏻👍🏻羊扒非常幼嫩,也沒有多餘的脂肪又無強烈的羶味。吃過的羊架之中,質素算係中上仲有芝士翠玉瓜!口感幾特別✋🏻汁燒鵪春蛋,燒到外脆內軟 幾有蛋香👍🏻服務好殷勤,好主動幫你換碟、斟飲品,而且態度都好好,又有禮貌。總括來講串燒都燒得夠香脆,好好味,質素真係唔錯。調味方面,控制得相當不錯燒物如過鹹或過淡,就變得不好吃 調味好考功夫架!

仲有芝士翠玉瓜!口感幾特別✋🏻

汁燒鵪春蛋,燒到外脆內軟 幾有蛋香👍🏻

總括來講串燒都燒得夠香脆,好好味,質素真係唔錯。