2024-02-06 28 views
上星期同朋友試過覺得好食,今次老公突然好想食拉麵,所以帶佢去試試調景嶺呢間叫做「麺匠八」餐廳🍽️今次多過上次好多人😱🌷咖喱吉列海鮮飯-米飯非常之香,咖喱醬汁濃郁微辣,與新鮮海鮮完美融合。每一啖都能品味海鮮鮮甜同咖喱既風味,令人回味無窮。整道菜色彩繽紛,激發食慾,值得推薦⚜️🌷 吉列炸蠔-蠔肉鮮嫩多汁,外層酥脆金黃,入口即融,蠔香十足,份量適中,適合同親朋分享,絕對值得品嚐。 ⚜️🌷 豚骨叉燒拉麵-湯頭濃郁豐富,以豚骨熬煮岀嚟,散發出濃郁豬骨香氣。麵條彈牙有咬口,同湯完美融合。叉燒肉質鮮嫩多汁,配料豐富,如蔥花、洋蔥、溏心蛋等,增添了層次感,必食推介⚜️無論飯同拉麵都好好味,份量又十足,十份值得!

無論飯同拉麵都好好味,份量又十足,十份值得!