2022-12-17 347 views
每次都系旺角分店食 今次來到九龍灣試試依間水準 餐廳都幾大間 比較多卡位 坐得幾舒服😊都系叫我的心頭愛「全日特餐」 成個餐好豐富😍如果不太餓兩個人share都可以👍🏻✨全日特餐配熱飲 $62鮮茄牛尾湯稻庭烏冬 配吉列魚柳、德國腸、茄汁豆、牛乳炒蛋、薯餅、加配丹麥多士 $3🐟魚柳不算大塊 炸粉也不厚 有配埋沙律醬🥔下面系薯餅 質素正常🥚炒蛋份量較少都重奶味🥓德國腸有兩條 脆皮的明顯有辣味都幾好食👍🏻丹麥多士本來都重牛油味 再加上面頭的牛油都幾邪惡🧈不過好食🤣之前食過烏冬太軟爛不太中意🍜所以轉左公仔麵 羅宋湯底夠酸好濃郁帶少少辣 湯底仲有好多料(紅蘿蔔西芹青椒…)📍囍運冰室 (九龍灣)九龍灣牛頭角道77號淘大商場二期地下G211-214號舖

✨全日特餐配熱飲 $62

📍囍運冰室 (九龍灣)
九龍灣牛頭角道77號淘大商場二期地下G211-214號舖
2022-11-05
$62 (Last Night Supper)