2017-08-17 834 views
2條友去完屯門探朋友同初新bb,費事打搞朋友咁耐,夜晚自己去左屯門搵食,亂打亂撞見到間點心舖,決定試試,七點幾,餐廳好full,去到岩岩有一張四人枱,估唔到我地得兩個人,都比我地坐張四人枱。兩個人叫左五樣野~有我每次飲茶都必叫既燒賣,好特別,有一塊野係燒賣上面,估佢係肥豬肉,食落原來唔係,大家都食唔出係咩,不過好香,好似啲菇咁既味,雖然到最後都唔知係咩,不過同粒燒賣幾夾酥皮叉燒包,超熱辣辣,正!鹹水角, 又係超熱辣辣,個皮勁脆諗住健康啲叫咗個上湯浸菜心,無味,似白烚菜芯另外仲叫咗個煲仔飯,太肚餓,唔記得影相,哈哈!五十幾蚊大大煲飯,好抵食!另外仲要收七蚊一個茶位,免加一。忍唔住即刻推介咗畀住屯門嘅朋友
兩個人叫左五樣野~

酥皮叉燒包,超熱辣辣,正!

鹹水角, 又係超熱辣辣,個皮勁脆

諗住健康啲叫咗個上湯浸菜心,無味,似白烚菜芯

另外仲要收七蚊一個茶位,免加一。
忍唔住即刻推介咗畀住屯門嘅朋友
$100 (Dinner)
  • 酥皮叉燒包
  • 鹹水角