2020-01-21 1508 views
墨魚麵:成碟黑mung mung, 食完一定要抺嘴 不過係唔錯的 就係要趁熱食🥳蒜蓉粉絲蒸蟶子:重點喺粉絲度🤣 每隻都好大隻 啖啖肉 正正👍🏻脆皮炸子雞:炸得啱啱好 肉好嫩荷葉蒸蜆:好香荷葉味的蜆🤤 第一次食呢種煮法 蜆吐沙都好乾淨 唔係好食到有沙腐竹牛仔骨煲:腐竹充滿住黑椒的味道 最快比人搶晒的伴碟🤭 牛仔骨都燘得好冧 唔錯👍🏻👍🏻腐乳芥蘭煲:好重好味的芥蘭🤩酥炸魷魚:兒時最愛的小吃 炸粉厚左少少 不過勝在大大份 唔怕唔夠份🤪蓮藕炒素菜:連個名都係我作的 一碟齋菜😂📜Overall:黎東寶食都唔係想食佢嘅食物 其實係食氣氛 老闆中場會出黎一齊唱歌 玩筷子開啤酒🍻 好啱帶外國朋友黎玩
脆皮炸子雞:炸得啱啱好 肉好嫩
腐乳芥蘭煲:好重好味的芥蘭🤩
蓮藕炒素菜:連個名都係我作的 一碟齋菜😂

2019-12-21
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)
  • 椒鹽九肚魚
  • 墨汁墨魚麵