2017-02-11
考完試同同學仔落左旺角咁近近地一出地鐵站選左朗豪坊上到去咁岩見到有MOCHHICH CAFE 咁咪入左去試下朋友點左58蚊蛋糕餐配一杯野飲蛋糕細細件, 岩曬TEA (少少餓既份量)我就點左78蚊日式滑蛋豬扒飯 再加15蚊吉列蠔及一杯檸檬茶初初以為一個餐 包野飲 到最後埋單先知唔包係我衰無睇清楚張MENU 如果一早睇到40蚊杯凍檸檬茶我係唔會落單我覺得根本唔值40蚊, 令我諗起之前小櫻CAFE D野飲都係三十幾蚊杯仲有杯墊呢度普通野飲40蚊真係好唔抵個蛋一D都唔好食 (FACE) 怪怪地紫菜係好足料,一到就聞到好大陣味另外豬扒就好粉,滑蛋既份量得個少少, 好怪吉列蠔既味道就普通, 吉列蠔係呢次入面最好食既野............整體意見: 如果大家係為樣影下相, 可以入去食, 分享下係FACEBOOK咁但如果係為左食, 真係唔建議入去﹗
咁近近地一出地鐵站選左朗豪坊
上到去咁岩見到有MOCHHICH CAFE
咁咪入左去試下
朋友點左58蚊蛋糕餐配一杯野飲
蛋糕細細件, 岩曬TEA (少少餓既份量)
初初以為一個餐 包野飲 到最後埋單先知唔包
呢度普通野飲40蚊真係好唔抵
紫菜係好足料,一到就聞到好大陣味
另外豬扒就好粉,滑蛋既份量得個少少, 好怪
但如果係為左食, 真係唔建議入去﹗
Other Info. :
落野飲落錯單, 又加多左個餐. 店員有待培訓........