2020-03-12 460 views
一直係我bookmark list入面 今次終於試到😚 點菜方式同喺日本點拉麵嘅方式差唔多喺門口嘅售票機揀選想要嘅食物 然後用八達通或者信用卡俾錢就okay (不接受現金付款)-最有特色 就莫過於係上菜之前廚師都會擺一個好chok嘅pose 大家都即刻嗱嗱臨影返張🤣-🔸特製和牛沾麵 $150🔸平時一向麻麻哋沾麵嘅我 都覺得佢整得好好食🤭 麵嘅掛湯能力幾高 麵粉味唔重 沾面嘅湯係豚骨湯 味道啱啱好 配埋菜同糖心蛋 食落幾平均👍🏻-🔸和牛丼 $180🔸成碗飯上面都鋪滿左和牛 仲有蛋黃 十分治癒 和牛丼上面嘅和牛比起沾面多 建議兩個人食嘅話可以一個嗌麵一個叫飯share和牛👌🏻-和牛嘅肉質尚幾嫩滑 師傅用加熱嘅方式煮出嚟 所以唔會太老 表面望落去同慢煮牛肉好似 都係粉紅色😎 但係呢種方式煮出嚟嘅牛味會更加重 雖然同我預想嘅仲有少少距離 但係整體黎講係唔錯 值得一試!-🔸和牛餃子 $120🔸坦白講$120食嗰餃真有啲肉赤 個人覺得性價比唔算好高 但勝在佢煎得香脆 一咬落去成口都係和牛嘅香味 係幾正😌

🔸特製和牛沾麵 $150🔸

🔸和牛丼 $180🔸