2020-02-26 2274 views
坦白講呢間餐廳我係時常來的 但我係住九龍🙈因為依度好多款牛都係稀少部位同特別d,再加埋個冷麵真係冇得頂❗️完全係我杯茶❗️-一坐低服務員就會向你介紹每日Special 牛or一d稀少部位(第一次唔知自己想食咩嘅朋友不妨可以參考下佢哋嘅介紹)👆🏼Kimura Yaki $398@2 pieces 👆🏼每次黎我都一定點依個🐮🥚無得輸!係店主強烈推薦嘅稀少部位黎🥰🥰本身肉質柔軟,再配埋新鮮嘅雞蛋汁食落,口感真係一流🤤🤤好滑好軟🤤🤤👆🏼🐮Chateau Briand $598👆🏼依款牛唔係間間燒肉店都有因為佢係係fillet最中心取出的極上部位,亦都係數量限定的稀少部位,十分矜貴🤎佢比其他款牛係厚少少,食落軟嫩細膩肉味都較濃😋😋😋👆🏼👆🏼Cold noodle with tomato👆🏼👆🏼好掛住日本ge冷面😭😭無得去日本 唯有係香港食依間嘅冷面 係香港黎講算係最似日本整法😋😋😋我每次來都一定一定一定會點‼️襯d冰未溶之前食 如果唔係d味就會變淡 (我有次掛住傾計 勁耐先食😅d味同d麵嘅texture 都會無咁好)👆🏼和牛壽司👆🏼師傅係咁易燒過下,令d油分更出🤤

👆🏼🐮Chateau Briand $598👆🏼
依款牛唔係間間燒肉店都有
佢比其他款牛係厚少少,食落軟嫩細膩肉味都較濃😋😋😋

好掛住日本ge冷面😭😭
無得去日本 唯有係香港食
依間嘅冷面 係香港黎講算係最似日本整法😋😋😋
我每次來都一定一定一定會點‼️

👆🏼和牛壽司👆🏼
師傅係咁易燒過下,令d油分更出🤤