2023-08-31 842 views
大埔其實越嚟越開得多Cafe ,Boundless開咗都有一段時間,之前IG見過Mirror成員Alton過嚟食🥹其實一路都有食開,不過未幫佢寫食評,今次寫返☺️餐廳環境闊落,仲有開揚嘅地方俾你帶寵物去一齊食嘢。星期五夜晚去,冇book枱嘅情況底下,早去佢都係有位嘅。我哋點咗「慢煮美國牛小排意大利三文治」同埋「溫泉蛋墨西哥辣肉醬扭紋通粉配荷蘭鬆餅」。味道非常好,三文治嘅牛肉煮得啱啱好,唔太熟唔太生。荷蘭鬆餅比我想像中好,因為之前試過Green Day Dutch Baby,荷蘭鬆餅上邊仲有薯仔,會太飽😅今次呢個冇薯仔係中間,所以可以成個食曬!咖啡味道當然非常好,要繼續努力💪🏻謝謝你地開喺大埔,等我可以成日食😋

慢煮美國牛小排意大利三文治
溫泉蛋墨西哥辣肉醬扭紋通粉配荷蘭鬆餅