2017-11-07 1082 views
呀妹呢間店歷史悠久,連政府高官都扮親民嚟過呢度食飯。我已在此店食飯多年,好多嘢都試過。咁,此店有乜好?第一,親切,成日同啲姐姐吹下水,食下飯。第二,平,價錢好平!單拼雞飯仲賣緊$28蚊。之後,每加一餸就要$8蚊。第三,呢度有支裝可樂飲,仲有大支同細支㨂。第四,熟客,可以係呢度任飲湯任食飯,以前仲有酸梅湯任飲添。當然,你唔可以好過份咁勁飲人哋啲嘢啦。否則,人哋要收返你錢就樣衰啦。第五,呢度下午茶好平,一碗粉好似係$18蚊,仲有金邊粉揀。哈哈,我一直都冇講味道.....其實係一般,不是特別好味,只是人情味濃。以前有新鮮🐔賣,就好味好多,但是價錢貴咗啲客頂唔順,唯有冇再賣新鮮🐔。
呀妹

第一,親切,成日同啲姐姐吹下水,食下飯。

第三,呢度有支裝可樂飲,仲有大支同細支㨂。

第五,呢度下午茶好平,一碗粉好似係$18蚊,仲有金邊粉揀。

哈哈,我一直都冇講味道