2022-07-25 2146 views
明知道搞緊書展,就諗住早少少出門口,希望黎都唔使等位,不過基於太受歡迎啦,7點正到,都已經有10檯人排喺前邊。今次帶埋小朋友去,就唯有過隔離涼下冷氣先啦!未夠10分鐘返去睇吓到未,原來已經有!仲係卡位!可能因為始終帶住小朋友,夥計哥哥、叔叔或者姨姨放低熱水熱茶或者餸都特別小心,仲好溫馨咁會同小朋友傾兩句,叫佢乖乖地坐定定!烤麩我覺得係我食過香港所有上海店最好食嘅!唔會過分油,口感亦好好👍鍋貼都好出色,底部煎得好趣,入邊又有肉汁,忍唔住口一口氣食左幾舊。小籠包我就覺得外皮略厚,但係整體嚟講都好好食!留意餐廳只收現金!所以如果好多個人一齊嚟食,記住帶定足夠現金!

小籠包我就覺得外皮略厚,但係整體嚟講都好好食!