2020-05-25 30 views
位於大埔的店舖振興肉丸!從五十幾年前到現在巳經很長的時間屹立不倒!非常之出名!單一樣批發肉丸嘅經營!用心製造非常之唔錯!。至於食物方面!多種不同味道款式!絕無防腐劑、無香精、無人造色素!非常之健康!。肉丸款式都好多!我介绍吓幾款肉丸!我特別介紹推介!我覺得最好食兩款!大埔振興黑椒牛丸!黑椒味好香濃!食入口好有口感!非常之彈牙!味道恰恰好!。大埔振興川辣牛丸!牛肉味好濃郁!食入口好烟靱好有口感!味道恰恰好!又唔會好辣非常之唔錯!。炙燒芝心丸!食入口十分之好正好彈牙!包住芝士一咬入口隨即一湧而出!芝士味好香!肉丸外皮烟烟靱靱好有口咸!。健康豬肉丸味道十分之.唔錯!肉丸十分濃味肉味好重!好有咬口又有口感!食入口好甘香原汁原味!同以往食嘅豬肉丸大大同!非常之好食!。至於價錢方面一般價錢!優質食物食咗又健康!

至於價錢方面一般價錢!優質食物食咗又健康!
2020-05-20
$100 (Other)