餐牌都幾豐富,有壽司有熟食,同埋都有唔少有新鮮感嘅items. 🍣壽司類:👌🏼金碧輝煌烏魚子鯛魚壽司 :唔係特別食到烏魚子嘅味道,名字好grand 但味道正常冇咩特別。🥰 杉玉特製意式三文魚 : 呢個好味,有麻油嘅香味又有少少醬油嘅味道,味道唔算濃烈得來但都惹味。😋 厚切油甘魚 : 幾厚身同埋幾甜美,啖啖肉。☹️渾身是膽三文魚子軍艦:海膽唔OK,有浸噏味👌🏼豪華花之戀:正常味道,覺得個魚子醬冇豐富到咩味道。😋圓鰭魚魚子醬赤蝦壽司:都食到魚子醬嘅味道,呢個價位唔可以要求好高,係符合預期嘅味道。😣 炙燒海膽醬赤蝦壽司: 呢度嘅海膽唔OK,有浸up味🍤熟食/輕食類:🤔西班牙風蒜油煮雞腎:嚟到嘅時候熱辣辣,雞腎煮得太熟太燶,蒜油嘅蒜味唔特出。有啲硬硬地嘅法包片點吓油。🤔西班牙風蒜油煮帆立貝(配法包): 帆立貝好細粒,味道正常冇咩特別。👌🏼無罪感輕爽沙律:沙律菜撈咗豉油醬油同檸檬汁。開頭食幾清爽,去到最後剩返啲豉油味道會比較鹹。👌🏼牛舌配關東煮蘿蔔:正常關東煮嘅味道,冇咩特別。❌杉玉薯仔沙律:呢個最唔掂。外型for 打卡,但係食落成浸酸薑味,好酸,再撈埋紫菜嘅味道。完全唔係預期中薯仔沙律嘅味道。雖

🍣壽司類:

金碧輝煌烏魚子鯛魚壽司
杉玉特製意式三文魚
😋 厚切油甘魚 : 幾厚身同埋幾甜美,啖啖肉。
厚切油甘魚
☹️渾身是膽三文魚子軍艦:海膽唔OK,有浸噏味
渾身是膽三文魚子軍艦
👌🏼豪華花之戀:正常味道,覺得個魚子醬冇豐富到咩味道。
豪華花之戀
😣 炙燒海膽醬赤蝦壽司: 呢度嘅海膽唔OK,有浸up味
圓鰭魚魚子醬赤蝦壽司
🍤熟食/輕食類:

西班牙風蒜油煮雞腎
西班牙風蒜油煮帆立貝
無罪感輕爽沙律
👌🏼牛舌配關東煮蘿蔔:正常關東煮嘅味道,冇咩特別。
牛舌配關東煮蘿蔔
❌杉玉薯仔沙律:呢個最唔掂。外型for 打卡,但係食落成浸酸薑味,好酸,再撈埋紫菜嘅味道。完全唔係預期中薯仔沙律嘅味道。雖然我鍾意有新意嘅味道,但呢個個味整得勁奇怪,唔OK。唔使點。
杉玉薯仔沙律
總結:除左海膽同個薯仔沙律唔掂,其他都正常唔伏。

環境: ★★★☆☆
食物: ★★★☆☆