2021-12-02 32 views
觀塘工廈一間新開專食特色燒味既餐廳,因為初開人少少,就過黎試下。老闆好好招呼,問我地想食咩,仲做左d推介,佢強調呢到好多野都原創,出面食唔到,帶住期待想試!叫左個口水雞飯同油雞飯,呢到既便當都幾豐富,有包埋小食,飯上面又有味素,真係足材料!食得雞黎講,最緊要都係新鮮唔韌,做燒味飯黎講呢到都做到呢個要求!雞嫩入口而唔會好肥,口水汁呢,就唔會只係得辣味,有佢既麻同鹹香!豉油雞就不嬲都係我既favourite,呢到既處理就keep到外面好食既水準,我係咁夾朋友個雞黎食haha!另外呢到不得不講既就係佢個主題:秋意,入面有幾幅畫加上較為冷色既色調,好應節!另外仲有貼心wifi,可以比客人用,趁呢到人未多,大家都可以多d黎幫襯😝😝