2024-08-12 809 views
來到大霸享和搵食, 唔係好餓, 本來想去越男仔, 點知反方向行, 經過呢間先, 好似係新開, 睇落ok, 就試一試。一入到去, 係一位廣東話唔正既哥仔, 唔通真係台灣人班底? 我知我諗多咗。食麵既過程中, 聽到職員之間亙講國語, 不過好明顯冇一個係台灣口音。 湯: 麵來到, 第一時間飲啖湯, 😋係Good既! 望落唔似台灣牛肉麵咁清, 不過味道叫做接近。麵: 有台灣朋友講, 牛肉麵唔應該用幼麵。 雖然佢唔係扁闊麵, 至少都粗粗地, 質感比上海麵彈牙, 👍合格!牛肉: 餐牌話係牛腩, 但好明顯, 一眼睇得出係牛肋條, 南美個D, 巴西定阿根庭就睇唔出啦。 肉味? 無乜。 仲有, 可以再炆淋D。配料: 👍要讚! 兩棵小塘菜, 仲有兩大舊紅蘿蔔, 顏色組合同纖維量都照顧到。可取之處: 夠飽, 56蚊包凍飲, 算抵食。 哥仔收錢識講多謝。進步空間: D牛肉.....

進步空間: D牛肉.....
凍檸茶
紅燒牛腩麵
Other Info. : 紙巾提供: 有 廁所狀況: 冇去過 回味指數: *** 翻兜指數: *** 溫飽指數: **** 備註: 收八達通
2024-08-10
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$56 (Tea)
凍檸茶