2021-01-15 467 views
🥢板燒吉列牛 $108🥢板燒安格斯牛 $118🥢加$38定食配秘之飯素、楓糖流心蛋、櫻花昆布湯.有得自己燒牛係幾好玩😆,兩款牛嘅份量其實都唔少㗎,大概有16片左右,牛嘅紋理同油花算係幾靚,同埋個爐嚟嘅時候已經有一舊牛脂比你搽勻冇咁易痴底,呢樣幾貼心!吉列牛燒完層吉列粉都冇甩出黎,抵讚👍🏻,兩款牛本身冇醃過,安格斯都只係有好少量嘅黑椒,但兩款牛食落都竟然冇乜牛味😂,真係要點佢嘅醬先有返少少味🤔。啲飯加咗大量飯素冇咁單調;流心蛋就正常發揮;個昆布湯真係不值一提,飲落好似水咁完全冇味🤢!👫:我哋食嘅係佐敦分店,都排咗一陣隊先食到,但可能期望太大,食完有啲失望🙈同埋我哋就咁食呢兩個餐都唔夠飽🤣,建議再加啲小食~
🥢板燒吉列牛 $108

🥢板燒安格斯牛 $118