2024-02-21 637 views
日本野就個個都鍾意食,我都唔例外,朋友之前黎食過話好正,所以今次黎到呢間酒屋,呢度仲有室外嘅地方,好岩一班朋友嚟飲下清酒食下串燒,刺身,不過我去既時候落雨所以都係坐返室內☔️今日我就主力食串燒日本蛋天婦羅($68)佢係蘭王蛋整既,炸完都仲係流心,佢仲有菇係旁邊🍳🍄雞皮($28)雞皮充滿雞油,脆卜卜,好正😋汁燒雞肝($38)雞肝處理得好好,好滑,同埋食得出好新鮮🐥雞腎($38)雞腎好爽口,汁醬調味適中,唔會太咸👍🏻雞心($38)我食過好多雞心串燒好乾,呢個好明顯燒既時間岩岩好❤️芝士紫蘇雞胸卷($58)芝士同紫蘇葉出奇地夾,我其實平時都唔係好食紫蘇,但佢加埋芝士同個雞好夾,可以一試😉大蔥雞串($48)雞肉大大件,加埋半熟既蔥,正🐔鹽 •燒雞翼($48)雞翼已經起咗骨,一咬就會咬得開,加埋少少七味粉食就一流🌶️燒飯糰(明太子)($48)串燒店有燒飯團都比較少見,加埋明太子同豉油飯團又幾好食🍙自家製雞肉捧($68)雞肉棒有埋雞軟骨係入邊,加埋蛋漿食,非常好味🍢焦糖燒菠蘿($58)菠蘿勁甜,加上用咗焦糖少少脆好耐都冇食過咁好味嘅菠蘿🍍我今次平日黎都幾full,如果大家想食可以預先訂座🙌🏻

今日我就主力食串燒

日本蛋天婦羅($68)
佢係蘭王蛋整既,炸完都仲係流心,佢仲有菇係旁邊🍳🍄

雞皮($28)
雞皮充滿雞油,脆卜卜,好正😋

汁燒雞肝($38)
雞肝處理得好好,好滑,同埋食得出好新鮮🐥

雞腎($38)
雞腎好爽口,汁醬調味適中,唔會太咸👍🏻

雞心($38)
我食過好多雞心串燒好乾,呢個好明顯燒既時間岩岩好❤️

芝士紫蘇雞胸卷($58)

大蔥雞串($48)
雞肉大大件,加埋半熟既蔥,正🐔

鹽 •燒雞翼($48)
雞翼已經起咗骨,一咬就會咬得開,加埋少少七味粉食就一流🌶️

燒飯糰(明太子)($48)
串燒店有燒飯團都比較少見,加埋明太子同豉油飯團又幾好食🍙

自家製雞肉捧($68)
雞肉棒有埋雞軟骨係入邊,加埋蛋漿食,非常好味🍢

焦糖燒菠蘿($58)
菠蘿勁甜,加上用咗焦糖少少脆
好耐都冇食過咁好味嘅菠蘿🍍

我今次平日黎都幾full,如果大家想食可以預先訂座🙌🏻
2024-02-08
Type of Meal