2022-12-06
🍣😍最近加左人工 所以諗住食餐好獎勵吓自己 去咗公司附近嘅瀛豐食放題 幾抵食 又多款揀 仲有大閘蟹同生蠔食添 晏晝去任食三個鐘都係$209 🤑-🐠我同朋友叫左好多好多唔同刺身 樣樣都好新鮮好彈口 份量亦好大珍寶赤蝦北海道角螺 鮑片油甘魚 三文魚 馬刀魚泰式生蝦黑松露油甘魚 黑松露三文魚 冰山蚌希靈魚油甘魚刺身三文魚刺身八爪魚刺身-🦀仲叫左六隻至尊大閘蟹 即叫即蒸 餐廳提供嘅大閘蟹係產於江蘇 都係上等貨色 每人最多可以叫6隻 甫打開蟹蓋 就見到鮮橙色的蟹膏 蟹膏混在汁液上 食落除鮮甜外 蟹肉都結實鮮甜 -🦪特別叫左海膽帶子同埋生蠔一口帶子 夾住啲海膽 口感好jeng生蠔亦都好新鮮 生蠔夏季產卵 秋冬正是最當造嘅時間 今次嘅生蠔 中蠔來講算大隻 外觀已可感覺其新鮮肉質 食落淡淡海水味加埋佢嘅creamy texture 同鮮甜 係一種特殊味蕾嘅享受 若-🦀🦀🦀鐘意大閘蟹嘅朋友可以考慮下至尊大閘蟹放題全日任食時段$499兩小時任飲任食放題
珍寶赤蝦
北海道角螺