2023-02-05 88 views
今晚經過荃灣廣場見到openrice食評都不錯就去試首先店員完全無服務可言,QR code 落單,然後我地要佢幫手收走啲水杯,兩個職員就企我隔離檯收檯,叫好多聲都無理。而餐廳係要收10%服務費。。。點了4碟菜同兩杯飲品,味道還可以,但食食吓開始見到一隻小螞蟻係前菜盤爬來爬去,本以為得一隻就算,點知係碟菠蘿炒飯碟又有好多隻小螞蟻爬🤮🤮🤮 我地即刻無繼續食,覺得太唔衛生就埋單走,付款時同店員反應,佢回答「唔緊要,我會同廚房講」 請問回答我唔緊要是什麼意思?食客可以接受嗎?甚至沒有打算道歉或者跟進問題,敷衍了事。😓openrice咁多正評真係要三思,衛生程度太差,亦沒有要改進嘅意思。我唔會再幫襯🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️
今晚經過荃灣廣場見到openrice食評都不錯就去試

2023-02-05
$250 (Dinner)