已經三刷, 再去唔係因為價錢, 因講平呢間嘢絕對唔配! 但以食物質素同味道, 一d都唔輸比深圳, d 餸嘅份量更加絕對會多好多(試過喺華強食羊雜, d 羊雜每件都切到好細粒,但又唔係特別多, 但都要差唔多$40落樓)! 佢各樣嘢加埋絕對會令我回頭, 會令我每當想去荃灣食嘢, 就係暫時唯一即時諗起嘅首選!喺荃灣呢個出名大量米線同粉麵嘅地方, 呢間嘢搵到自己另一條路! 少見嘅新鮮豬雜似乎係無掩過, 但食落完全無臭味, 口感都勁嫩滑, 明顯食得出真係新鮮嘅! 另外要讚嘅就係兩款一牛一豬嘅湯底, 兩款試晒都好好飲, 但我比較鍾意牛果款, 因飲落好似有陣藥膳味, 飲到見底都口喝嘅感覺, 應該無味精!因去三次都係叫自選item, 而每次去主打都係豬雜再加其他餸, 所以下次去都想試佢嘅招牌燉湯, 因睇隔離枱叫左, 見到d 料都好足, 我諗一碗都夠飽!BTW, 唔知係咪新鮮豬雜要即煮嘅關係, 我幾次都要等比較耐先有得食,對新鮮食材有心機係好事,但建議可以貼返d 告示話比食客知, 心機食物, 等候需時等字眼! 食到好嘢, 我諗d 食客都唔會介意等, 總好過等候過程令到食客留下不必要嘅缺陷啦!(個人消費:
(個人消費:自選兩餸加飲品$64, 完全無影相, 但真心去開附近係值得試嘅)